-10%

Jean D’arcel Caviar Rich Eye Cream 30ml

Κωδικός προϊόντος: jdacaiareyecream Κατηγορία:

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Κρέμα ματιών με χαβιάρι. Πλούσια και εντατικά θρεπτική κρέμα ματιών. Μειώνει ορατά τις ρυτίδες και τις γραμμές.

1 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΪΟΝ

Original price was: €55.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €49.50.

  • Τηλεφωνικές παραγγελίες 2610 221514
  • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές 30€+
  • Αποστολή σε συσκευασία δώρου

Πλούσια και εντατικά θρεπτική αναζωογονητική κρέμα ματιών. Μειώνει ορατά τις ρυτίδες και τις γραμμές καθώς και σακούλες και πρηξίματα! Περιέχει ορυκτά ιχνοστοιχεία και υγρασία για περισσότερη λάμψη στη περιοφθαλμική περιοχή.

93,3% πιο ζωντανή αίσθηση του δέρματος.
96,7% καλύτερη αίσθηση φροντίδας του δέρματος.
86,7% βελτιωμένη όψη του δέρματος.

Χωρίς χρωστικές. Χωρίς paraben.

Το εκχύλισμα χαβιαριού από το χαβιάρι σολομού περιέχει υψηλό ποσοστό απαραίτητων αμινοξέων, απαραίτητων για τη διατροφή και τη δόμηση των δερματικών κυττάρων.
Το εκχύλισμα χαβιαριού διεγείρει και ενισχύει την αναγέννηση και παραγωγή του κολλαγόνου και ελαστίνης και δίνει ε΄να διακριτικό lifting αποτέλεσμα!

Βασικά συστατικά: Το Spring Sea Water παρέχει ενυδάτωση, μεταλλικά ιχνοστοιχεία και βελτιώνει τα επίπεδα κυτταρικής ενέργειας.
Εκχύλισμα Chlorella Vulgaris, μια πλούσια πηγή ιχνοστοιχείων και αμινοξέων που προέρχονται από φύκια. Ενυδατώνει, καταπραΰνει και βοηθά στην προστασία του κολλαγόνου.
Εκχύλισμα Artemia, ένα μοναδικό εκχύλισμα πλαγκτόν πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Πολλαπλά οφέλη για το δέρμα, όπως καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, καταπολεμά την υπεριώδη ακτινοβολία, αντιφλεγμονώδη, ενισχύει τη δημιουργία της εξωκυτταρικής μήτρας, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, διατηρεί την υγρασία και ανακτά νέα ενέργεια.
Το εκχύλισμα κριθαριού περιέχει σημαντικές συγκεντρώσεις φαινολών για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και την αντιγήρανση.
Η D-Panthenol ενυδατώνει, αναζωογονεί και αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος.
Υψηλό Μοριακό Υαλουρονικό Οξύ για δέσμευση υγρασίας και λείανση του δέρματος.
Εκχύλισμα φύλλων Melissa Officinalis (βάλσαμο λεμονιού) για την προστασία του δέρματος από το περιβαλλοντικό στρες, προάγει την επούλωση, ηρεμία και καταπραϋντική δράση.

Εφαρμογή: Χρησιμοποιήστε το πρωί και το βράδυ σε καθαρό δέρμα πριν τη κρέμα προσώπου.

Περιεκτικότητα: 30ml

Εταιρεία

athina_zogopoulou_rect

ONLINE CONSULTATION

από την Αθηνά Ζωγοπούλου

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα ή και τις θεραπείες που ταιριάζουν πιο πολύ στην επιδερμίδα σου, κλείσε ραντεβού για ένα live online consulation!

ή κάλεσέ μας στο 2610 221514
Καλάθι αγορών
Scroll to Top